Our Location

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Zomertransfer Real Madrid: Mbappé assisteert Vinicius, Rodrygo wordt mogelijk de belangrijkste speler die het team verlaat

Deze zomer heeft Real Madrid de transfer van Mbappé feitelijk afgerond, wat een grote impact zal hebben op het aanvallende einde van de ploeg. De linksbuitenpositie waar Mbappé goed in is overlapt met Vinicius. Er waren eerdere geruchten dat Vinicius het team zou kunnen verlaten. Manchester United sprak zijn bereidheid uit om een transfersom van 150 miljoen euro te betalen om hem over te nemen, maar Vinicius wees het aanbod af en was vastbesloten om in Real Madrid te blijven en bij Mbappé te spelen. Volgens berichten in de Spaanse media is Manchester United van plan om in plaats daarvan een andere Braziliaanse superster van Real Madrid, Rodrigo, te achtervolgen.

Hoewel de prestaties van Rodrigo in Real Madrid niet zo opvallend zijn als die van Vinicius, scoorde hij dit seizoen dertien doelpunten en gaf hij zeven assists, en was hij direct betrokken bij twintig doelpunten. Hoewel Rodrygo zijn beste positie bij Real Madrid nooit heeft kunnen vinden, gebruikte Ancelotti hem ooit als valse 9, en dit seizoen werd hij meer ingezet als gevorderde spits, in samenwerking met Joselu of Vinicius.

Naast Mbappé is er ook Endrick die deze zomer met een transfersom van 72 miljoen euro naar Real Madrid kwam. Real Madrid heeft duidelijk gemaakt dat Endrick niet verhuurd zal worden. Hij zal komend seizoen een belangrijke rol spelen in het plan van Ancelotti. Daarom zal de concurrentie van Real Madrid om personeel in de aanvalsfase hevig worden. Om hun financiën in evenwicht te brengen, is Real Madrid van plan spelers te verkopen, en Rodrygo is een van de spelers die het meest waarschijnlijk verkocht zullen worden.

Ondertussen heeft Real Madrid ook een grote aankondiging gedaan: de officiële winkel van het team houdt een uitverkoop van alle goedkope voetbalshirts. De verkoop omvat truien van het eerste elftal, trainingsuniformen en andere merchandise, allemaal tegen gereduceerde prijzen. Dit is een geweldige kans voor fans om hun favoriete truien tegen een betaalbare prijs te kopen en zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Manchester United is van plan minimaal 150 miljoen euro te investeren om Perez ervan te overtuigen Rodrigo te laten gaan. Rodrigo is pas 23 jaar oud, heeft uitstekende snelheid en vaardigheden, en is praktischer op de vleugel dan Anthony. Anthony is dit seizoen teruggebracht tot een invaller, terwijl Rodrigo op meerdere posities op de aanvalshelft kan spelen en een goede aanvulling is op de opstelling van Manchester United.

Als Rodrygo naar Manchester United komt, wordt hij de nieuwe topspeler van het team. Manchester United is van plan volgend seizoen aanzienlijk opnieuw op te bouwen nadat Sir Ratcliffe het team heeft overgenomen, en de introductie van topsterren als Rodrygo is misschien nog maar het begin.

Geef een reactie